Szürke karácsonyból Varázslatos

Tradíció,
Várakozás, Varázslat!

Miért is jó, ha van a háznál egy karácsonyi manóajtó? Utat nyit az Északi Sark és a mi világunk között, így a manók szabadon közlekedhetnek a két helyszín között!

Miért pont manó ajtó?

Miért is jó, ha van a háznál egy karácsonyi manó /Elf/ ?  December 1-én érkezik meg a saját manótok, ekkor jelenik meg a ház egy pontján az ajtó… (ez lehet egy sarok, vagy a falon, a polcon esetleg a kertben is) Utat nyit az Északi Sark és a mi világunk között, így a manók szabadon közlekedhetnek a két helyszín között! A manók tulajdonképpen azért jönnek, hogy szemmel tartsák a lurkókat, hogy jól viselkednek-e. Esténként természetesen mindig valami rosszaságot csinálnak, amikkel a gyermekeink csak reggelente találkoznak. Ez a tradíció lehetőséget ad a kicsiknek, hogy ők is részesei lehessenek a karácsonyi készülődésnek, hiszen minden reggel megkereshetik, hogy aznap milyen huncutságot csinált éppen a manó….

Milyen csínyeket visznek véghez a manók?

 

Bármit kitalálhatunk, a célja hogy jól szórakozzunk a gyermekeinkkel! A tréfa tárgya legyen az egész család, ne csak a gyerekek!

Szeretnél csíny ötleteket? Töltsd le ingyenesen CSÍNYTÁRUNKAT, és inspirálódj!

A Karácsony hamarosan érkezik:

 • 00
  Days
 • 00
  Hours
 • 00
  Minutes
 • 00
  Seconds

Elérhető Karácsonyi manóajtók:

Manóajtó Kiegészítők:

Pin It on Pinterest

Share This