Szállítási Információk

 

A megrendelt termékek fizetési módja:
-Banki előre utalással
-Bakkártyás fizetéssel
-Paypallal

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz.
A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


 12.000,-Ft összértéket meghaladó vásárlás esetén a szállítás (belföldön) ingyenes!


 

Házhoz szállítási lehetőségek:

 

1. FOXPOST csomagautomatás szállítás, információk:
A FoxPost egy új, egyszerű, automata csomagátvételi lehetőség, amely elsősorban bevásárlóközpontokban érhető el. Sokkal időtakarékosabb, mint a hagyományos futárszolgálatok, hiszen nem kell egész nap várni a futárt, a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átvehetők a csomagok. Az SMS-ben kapott kód felhasználásával, gyorsan és egyszerűen juthatsz a megrendelt termékekhez és ha kell, átvételkor bankkártyával is fizethetsz.

****A csomagok tárolási ideje 3 nap (megérkezéstől számítva), azaz 3 napod lesz átvenni a csomagod az automatából. Kérünk, hogy figyelj erre, ha ezt a szállítási módot választod!****

Foxpost csomagautomatás szállítás díjszabása:
– Banki átutalással előre, bankkártyás fizetéssel: 690 Ft

2. Házhoz szállítás futárszolgálattal, információk:
Webshopunk megrendeléseit a GLS futárszolgálata teljesíti 2 munkanapon belül. A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.
Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak! A rendelés újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Futárszolgálat (GLS) elérhetőségei:
Telefon /munkanapokon 8-20 óra között/: +36 1 802 0265,

Házhoz szállítás díjszabása:
Banki átutalással előre, bankkártyás fizetéssel, paypallal 1290 Ft

Pin It on Pinterest

Share This